Nieuws & Blog

Blog

Terugblik op de de Winterversie van Nu-even-niet-dag 2021

Wat een feestje was het weer, de Winterversie van Nu-even-niet-dag 2021: professionaliseren, maar dan net even anders!

In de beslotenheid van de heerlijke omgeving van Buitengoed de Uylenburg maakten we een pas op de plaats:

Herbronnen.
Anders kijken.
Andere of zelfs nieuwe keuzes maken.

Een feestje, al zeggen we het zelf!
Wat de deelnemers ervan vonden?
Zie hieronder enkele reacties op deze dag:

“Een dag die nooit uitkomt, er zijn altijd andere zaken die voorrang vragen. Daarom is het juist heel goed dat deze dag er WEL is: namelijk een dag voor mezelf! Een dag waarin ik de gelegenheid kreeg eens even écht stil te staan bij dat wat me beweegt in mijn werk en waar ik ‘last’ van heb. Marieke en Emily hebben hierbij, ieder op hun eigen manier, een spiegel voorgehouden, handvatten aangereikt en de mogelijkheden geboden er op deze ‘Nu-even-niet-dag’ mee aan de slag te gaan. Hun kennis en kunde hebben zij op een professionele wijze ingezet. Heel prettige trainers om mee te werken!”
Truus van Pinxteren – beleidsmedewerker Agora
“Terugkijkend op de dag was het voor mij echt even een moment van vertragen. Weer de tijd nemen om over je zelf na te denken. Zeker de combinatie met het lopen in de mooie omgeving is hierin erg fijn. Het heeft mij in ieder geval het inzicht gegeven dat er op professioneel vlak nog tijd genoeg is om verdere stappen te zetten. In de tussentijd is het wel van belang om goed voor jezelf te blijven zorgen. De tijd nemen om op te laden en te reflecteren op wat er wel goed gaat is hierin voor mij belangrijk.”
Gijs Bakker – docent Halo
“Een gedegen verdieping in de bewustwording tav. hetgeen je in je werk neerzet, wat je eventueel toch mist en vervolgens dan vanuit authenticiteit wil toevoegen. Mooi hoe de vertraging werd vormgegeven.”
Miek van Nieuwkuyk – Mettaji Jongerencoach

Deze dag ook eens meemaken?
Dat kan!
We ontmoeten je graag bij de Zomereditie in juni 2022!