Coaching

Professionaliseren met behulp van coaching

De laatste jaren is het besef gegroeid dat coaching een heel waardevol instrument is om te professionaliseren. Van tijd tot tijd kamp je als professional immers met vraagstukken waarbij het prettig kan zijn als iemand met je meekijkt in het zoeken naar strategieën om met die vraagstukken om te gaan.

Het is fijn en effectief om je verhaal te doen bij een deskundige buitenstaander die je fris en onbevangen een spiegel voor kan houden: iemand die je uitdaagt en steunt om het beste uit jezelf en uit je omgeving te halen.

Een persoonlijk coachingstraject start met een kennismakingsgesprek waarin bekeken wordt wat coaching voor jou kan betekenen. Jouw hulpvraag staat hierbij centraal. Op basis daarvan stellen we met jou een plan op dat leidend is voor het coachtraject.

Coaching

Wat kost het?

Ieder coachtraject is maatwerk, maar een gemiddeld traject beslaat 5 tot 10 sessies. Een individuele coachingssessie duurt anderhalf uur en kost 150 euro. Voor particulieren geldt een aangepast tarief.

Mogelijke thema’s

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie, of om je aan te melden voor individuele coaching.

Kernbegrippen

Bij coaching kunnen diverse thema’s aan de orde komen, zoals je hierboven kunt zien. Binnen deze thema’s spelen bepaalde kernbegrippen vaak een rol. 

Je kunt hierbij denken aan: overtuigingen, in de spiegel durven kijken, uit je comfortzone gaan, reflectie, communiceren, autoriteit, persoonlijke ontwikkeling als onderdeel van je professionele ontwikkeling, eigenaarschap en verantwoordelijkheid.