Nieuws & Blog

Nieuws

Terugblik Herfstvierdaagse Persoonlijk Leiderschap

Van woensdag 15 t/m zaterdag 18 september jl. vond voor de tweede keer de Herfstvierdaagse plaats. In de heerlijke omgeving van Buitengoed De Uylenburg in Delfgauw ontvingen we 8 bevlogen professionals die die wilden leren en ontwikkelen op professioneel én persoonlijk vlak. Met het gedachtegoed van de Transactionele Analyse als onderlegger werken we in deze vier dagen op de lagen van denken, voelen en doen vanuit het volgende uitgangspunt:

Je bent veel meer dan je denkt die je bent.
En je kunt veel meer dan je denkt dat je kunt.

Een aantal reacties van deelnemers:

  • “Het waren enorm inspirerende dagen waarbij er een mooie opbouw was van het proces. De groep was super, leuke mensen waarin ik me geaccepteerd voelde. Ik heb veel dingen van mezelf geleerd waarmee ik mooie stappen kan zetten. Een 4-daagse waar veel mensen iets aan kunnen hebben.”
  • “Dit is iets wat je jezelf moet gunnen! Dit kan een ander niet voor jou in woorden vatten.”
  • “Het waren topdagen! Puur genieten, leren van elkaar en van jezelf. Zoals het vaker is gezegd: dit is echt een cadeau aan jezelf.”
  • “Jullie ontzettend bedankt voor het aanreiken van de tools en de goede training! De sfeer in de groep was erg goed. Jullie hebben zó’n veiligheid geboden: alles mocht er zijn, erkennen dat het er is. De sfeer dus, waarin je kwetsbaar mocht zijn, waar alle humor gewaardeerd werd, waar openheid was en veel warmte. Jullie kunnen zowel de groepsbehoefte én de individuele behoefte zien en daar ook in voorzien.”

En onze eigen reactie? Het waren fantastische dagen waarin diepgang en plezier met elkaar hand in hand gingen. We kijken uit naar de volgende vierdaagse, in het voorjaar dus 🙂

Zodra de data bekend zijn, laten we van ons horen. Houd ons in de gaten!