Nieuws & Blog

Nieuws

Strippenkaart Online-coaching

We komen het steeds meer tegen in onze praktijk: mensen die het fijn vinden om op regelmatige basis met ons te sparren. Waarom?

  • Omdat ze het prettig vinden dat we even met ze mee denken over de oplossing van een vraagstuk in de praktijk;
  • Omdat ze een aantal scenario’s voor zich zien als het gaat om hun handelwijze en het fijn vinden dat iemand ze helpt bij het maken van een keuze;
  • Omdat het fijn is om eens het een en ander aan persoonlijke vraagstukken in alle rust met een ‘buitenstaander’ te verkennen.

Voor die mensen die bezig zijn met hun ontwikkeling en daarbij behoefte hebben aan een buitenstaandersperspectief maar die niet per definitie gelijk willen instappen in een coachingstraject, ontwikkelden we de Strippenkaart voor online-coaching.

Hoe het werkt

De strippenkaart bestaat uit een van tevoren vastgesteld aantal klokuren. Afhankelijk van jouw eigen behoefte halen we de gebruikte gesprekstijd van het totaal aantal uren af. Concreet: soms heb je na een klein half uurtje sparren genoeg in handen om weer mee verder te kunnen, in andere gevallen is het prettig om eens even goed de tijd te nemen om stil te staan bij wat er bij jou leeft en ben je in een gesprek zo een uur verder.

Op het moment dat de uren op zijn, kun je kiezen voor een nieuwe strippenkaart (of voor een van de andere mogelijkheden uit ons aanbod).

De ervaring leert dat diegenen die de strippenkaart op dit moment gebruiken alle ruimte en vrijheid voelen om ons in te schakelen als dat nodig is of gewenst is. Voor ons geldt dat we onze begeleiding in overleg met jou helemaal kunnen afstemmen op jouw wensen.

 Interesse? Neem contact met ons op.